PrimaPagina  
  Comanda Blog Consbit Contact
......Direct de la producator: ..

Catina cu miere:
Intr-un borcan de 800 g se pun fructe de catina curatate, spalate si zvintate, pina ce vasul se umple la nivelul a doua treimi din capacitate. Apoi se adauga miere de albine pina ce se umple borcanul. Se lasa 7-10 zile la macerat la rece apoi se poate consuma impreuna cu fructele de catina.
Are un gust minunat, dulce acrisor.

 
Preturile nu contin TVA
Doresc sa comand >>
  Macerat de catina cu miere
Fructele se spala bine, se zvanta si se curata de tepii care mai raman dupa ce sunt culese de pe ramurele. Se paseaza usor cu o furculita si se aseaza in borcane de 400 g, cam 1/3 din borcan. Se toarna mierea deasupra, se amesteca usor, se pun capacele si se pastreaza la frigider.
Cand incepe sezonul rece, se ia, pe stomacul gol, o lingurita de sirop, in fiecare zi. Are un gust minunat, dulce-acrisor!
Tipsuri
1 Se poate indulci si ceaiul (caldut!) cu cate o lingurita de sirop.
2 Borcanele se pot pastra in balcon pe timp de iarna, la rece
Miere de albine cu catina.
Miere cu catina, un cocktail de sanatate pentru toate varstele!